TÜRKİYE’NİN SANAYİ DEVLERİ TÜYAP SANTEK 2017 FUARI’NDA BULUŞUYOR

Tüyap Anadolu Fuarları A.Ş tarafından düzenlenen SANTEK 2017 4. Doğu Marmara Sanayi ve Teknolojileri Fuarı 2-5 Kasım 2017 tarihleri arasında Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleşecek.
Üretim makineleri ve imalat endüstrisi, Enerji, Elektrik ve Otomasyon, Otomotiv ve otomotiv yan sanayi, metal ve sac işleme teknolojileri, liman,tersane ve gemi sanayi ve kimya sanayi gibi ana konuların yer alacağı fuarda tüm yenilikler aynı çatı altında sergilenecek.
TÜYAP ANADOLU FUARLARI A.Ş GENEL MÜDÜRÜ CİHAT ALAGÖZ;
‘’Fuara ev sahipliği yapan Kocaeli, üç Organize Sanayi Bölgesi, üç Serbest Bölgesi ve Teknoparkı ile ülkemizin ikinci büyük sanayi kentidir. İlin otomotiv, boya, çimento, alüminyum, seramik gibi birçok sanayi dalında üretim üssü olması yanı sıra liman kenti olarak da gelişme kaydetmiş olması ülke ekonomisindeki gücünü ortaya koymuştur.
ISO 500- Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşlarından 80 firma Kocaeli’de faaliyet göstermekte olup, bu firmaların önemli bir bölümünün katılımcı ve ziyaretçi olarak SANTEK Fuarımızda yer alacak olmaları da Fuarımıza güç katmaktadır.
SANAYİDEKİ TÜM YENİLİKLER SANTEK’te
Üretim Makineleri ve İmalat Endüstrisi, Liman, Tersane ve Gemi Sanayi, Demir Çelik ve Demir Dışı Metaller gibi konuları içinde barındıran fuar, sanayi ve teknoloji sektörünün buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.
Alagöz; ‘Sanayideki tüm yeniliklerin yer alacağı bu fuarda katılımcılarımız önemli iş bağlantıları kurabileceği profesyonel bir ortam hazırlıyoruz.’
Kocaeli Sanayi Odası ve ABİGEM öncülüğünde geçen yıl fuar kapsamında gerçekleşen Mach4Idustry etkinliği bu yıl çok daha fazla katılımla yabancı iş adamları ile katılımcı firmalarımızı ikili iş görüşmelerinde buluşturacak. Fuarda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından gerçekleştirilecek ‘Yerlileştirme Sergisi’nde yurtdışından ithal edilen ürünlerin yerli firmalardan teminine ilişkin görüşmeler yapılacak. Ayrıca, Türk savunma sanayisinin önde gelen kuruluşları ASELSAN, HAVELSAN ve ROKETSAN da fuarda tedarikçi görüşmeleri yapacak.
ÜRETEN KENT KOCAELİ’NİN ÜRETEN FUARLARI
 ‘2017 yılında düzenlenen İDEV 2017 ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarları ve Kasım ayında gerçekleşecek SANTEK 2017 fuarlarına önümüzdeki yıl Doğu Marmara Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile eş zamanlı düzenlenecek Sera ve Süs Bitkileri Fuarı ile fuarlarımıza bir yenisi daha ekliyoruz. Düzenleyeceğimiz fuarlarla Kocaeli’den başlayarak ülke ekonomisine artan bir perspektifte değer katacak ekonomik buluşmalar planlıyoruz.’
Alagöz; Öncelikli amacımız Kocaeli’de marka haline gelmiş fuarların niceliğini ve niteliğini artırmak. Kocaeli’nde 5 ayrı konuda düzenleyeceğimiz fuarlarla gerek yurtiçi gerekse yurtdışından gelecek olan ziyaretçilerimiz kentin iş dünyasının iş hacmini genişletecek, rekabet gücünü artıracak, firmaların marka değerlerini yukarılara taşıyacaktır.

Fuarımız; 02-04 Kasım 2017 tarihlerinde 10.00 – 19.00 saatleri arasında, 5 Kasım 2017 tarihinde 10.00 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN